Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال میرزایی، فوق تخصص نقص ایمنی، سرطان و پیوند در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: به دنبال شیوع بیماری کرونا و ابتلا به این بیماری، بیشتر افراد یک اختلال و بی نظمی در خواب را تجربه می‌کنند.

او افزود: اگر اختلال در خواب ناشی از کرونا کنترل نشود، ممکن است بعد از پایان اپیدمی با افزایش برخی مشکلات مانند افسردگی یا فشار خون رو به رو شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فوق تخصص نقص ایمنی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین راهکار‌ها برای کنترل این اختلال، زمان بندی در ساعت خواب است. در واقع بهتر است از خوابیدن در ساعت‌های غیرمعمول پرهیز کنید تا ساعت بدن تنظیم شود.

میرزایی گفت: سیستم سمپاتیک بدن باعث بیدار و هوشیار شدن افراد می‌شود بنابراین از تحریک این سیستم به خصوص در ساعت‌های پایانی شب خودداری کنید. برای مثال برخی افراد ورزش و پیاده روی را برای ساعت‌های پایانی شب برنامه ریزی می‌کنند؛ در صورتی که با بالارفتن دمای عمومی بدن، بیداری و هوشیاری بدن با وجود خستگی بیشتر می‌شود.

این فوق تخصص نقص ایمنی تصریح کرد: نگرانی از شرایط اپیدمی ویروس کرونا در بین همه افراد دیده می‌شود اما کنترل این نگرانی از اهمیت بالایی برخوردار است.

او افزود: بهتر است به نکات مثبت مانند سرعت گرفتن روند واکسیناسیون برای درمان و کنترل این بیماری فکر کنید تا ذهن شما از افکار منفی و استرس‌های ناشی از آن پاک شود. در واقع ذهن آرام و بدون نگرانی به یک استراحت و خواب باکیفیت کمک زیادی می‌کند.

میرزایی تصریح کرد: یکی از دلالیل افزایش نگرانی و استرس در بین افراد، پیگیری زیاد خبر‌های مختلف و بدون منبع در فضای مجازی است. 

او توصیه کرد: خبر‌های مربوط به این بیماری را از منابع معتبر پیگیری کنید و از همه مهم‌تر یک ساعت قبل از خواب خبر‌های مختلف را به خصوص در فضای مجازی پیگیری نکنید. این راهکار به شما کمک می‌کند تا ذهن شما برای خوابیدن، استرس و نگرانی ناشی از خبرهای مختلف را نداشته باشد.

بیشتر بخوانید

۱۲ راهکار ساده برای درمان بی خوابی/ ترفند‌هایی برای آنکه مثل یک کودک شیرین بخوابید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اختلالات خواب بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۷۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟