Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@09:49:00 GMT

روش‌های درمان بی‌خوابی

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۲۵۳۸

روش‌های درمان بی‌خوابی

بنا به گفته برخی از روانشناسان، یکی از اصلی‌ترین دلایل بی‌خوابی و بدخوابی ما این است که جسم‌مان همگام با سرعت فناوری، تکامل نیافته است. ما هنوز پستاندارانی هستیم که به آرامش نیاز داریم، اما محیط زندگی اطراف‌مان توانایی استراحت کافی را از ما گرفته است.

انسان برای سالم ماندن باید چرخه ۲۴ ساعته روزش را تکمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه برخی از روش‌های این کار که موجب درمان بی‌خوابی می‌شود از سوی روانشناسان ارائه شده است:

۱. داشتن بهداشت خواب مناسب

دنیای امروز ما پر از تحریک‌کننده است. قبل از اینکه برق تولید شود، فعالیت‌های تولیدی محدودی داشتیم. اما فعالیت‌های امروزه، اقتصادمان را توسعه و استاندارد‌های زندگی‌مان را افزایش داده است؛ بنابراین خاموش کردن ذهن و فرار از این همه موضوعات موجود در اطراف‌مان سخت است و خواب شبانه‌مان را تحت‌الشعاع قرار داده است. برای حل این مشکل باید برای خود بهداشت خواب سالم در نظر بگیرید. به طور مثال در ساعت منظمی به خواب روید و محل خواب‌تان را تاریک و خنک نگهدارید و از هر نوع نوشیدنی کافئین‌دار، الکلی و همچنین سیگار دوری کنید.


۲. بهبود نور طبیعی

چرخه خواب و بیداری‌مان- ساعت بیولوژیکی بدن- تحت تاثیر نور طبیعی است. اکثر ما مردم، بیشتر ساعات روز خود را در فضای داخلی خانه و زیر نور مصنوعی می‌گذرانیم. اما باید بدانیم که بدن‌مان به نور طبیعی نیاز دارد؛ بنابراین باید زمانی کافی را در فضای بیرون از خانه بگذرانیم تا ساعت بیولوژیکی بدن‌مان کار خود را به درستی انجام دهد.

۳. مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها

وقتی بدن ویتامین‌های لازم را دارد، می‌تواند مشکلات خود را با تولید پروتئین‌ها و سلول‌های جدید، بهبود بخشد؛ بنابراین باید بدن به اندازه کافی –نه کمتر و نه بیشتر- ویتامین و مواد مغذی ضروری خود را داشته باشد تا درست کار کند. وقتی احساس خستگی و مشکلات به خواب رفتن به سراغ فردی می‌آید، احتمالا بدن او به کمبود ویتامین و مواد مغذی گرفتار شده است. همچنین منیزیم برای تولید ملاتونین که باعث به خواب رفتن می‌شود، نقش مهمی دارد.

به گزارش طبنا، روانشناسان می‌گویند، اگر می‌خواهید دچار مشکلات بی‌خوابی نشوید، باید به ساعت بیولوژیکی بدن‌تان اهمیت دهید و آن را در وضعیت سالمی نگهدارید و برای این کار به ویتامین و نور طبیعی نیاز دارید.


منبع: خبرگزاری سلامت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویتامین درمان بی خوابی مشکلات بی خوابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: تکنیکی ساده برای کنترل خشم

رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229694 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • این میوه‌ها را برای لاغر شدن مصرف کنید
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی