Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-08@14:13:42 GMT

دلایل بی خوابی نوزادان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۲۶۳۸۲

خرداد: بی خوابی نوزادان به دلایل مختلفی مانند گرسنگی و تشنگی، خستگی، تغییر در نظم خواب، بیماری، محیط پر سر و صدا، نور خورشید، یادگیری یک مهارت جدید و گرمازدگی ایجاد می‌شود. در این مقاله دلایل بی خواب شدن نوزادان و روش‌هایی برای خواباندن نوزاد بی خواب شده بیان می‌شود.
برخی از نوزادان در طول روز حداقل ۸ ساعت و برخی دیگر حدود ۱۸ تا ۲۰ ساعت شبانه روز را خواب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی این بدین معنی نیست که نوزاد حدود ۱۸ ساعت می‌خوابد، در واقع خواب نوزاد بصورت منطقع است و در این مدت زمان، چندین بار از خواب بیدار می‌شود و دوباره به خواب می‌رود. به طور معمول میزان خواب کودک، در طول روز حدود ۳ تا ۴ ساعت به صورت کاملا عمیق است. نوزادانی که تازه متولد شده‌اند اغلب شب‌ها بیدار و روز‌ها خواب هستند. به این دلیل است که اکثر والدین نسبت به بی خوابی نوزادان شکایت می‌کنند. اما در واقع نوزادان خوابی خوب و کامل دارند.
از آنجا که سیستم بدن افراد با یکدیگر کاملا متفاوت است، میزان خواب نوزادان نیز با یکدیگر تفاوت دارد. برخی نوزادان، کم خواب و برخی دیگر پر خواب هستند و مقدار خواب آن‌ها بدنشان را شارژ می‌کند. به طور کلی نوزادان تازه متولد شده در طول روز بیشتر از ۸ تا ۱۰ ساعت می‌خوابند. در محیط‌های شلوغ و پر سر و صدا و همچنین محیط‌هایی که نور زیادی دارد، خواب نوزادان بسیار کم می‌شود. این وضعیت در کودکان بزرگتر شدیدتر است زیرا در این محیط‌ها کودکان تمایل به بازی کردن نیز پیدا می‌کنند. گرما، کم آبی، نفخ شکم نوزاد، دل درد نوزاد، گرسنگی و غیره نیز باعث بی خواب شدن نوزادان می‌شود. علت های اصلی بی خوابی نوزادان چیست؟گرسنگی و تشنگیمهم ترین دلیل بی خوابی شبانه نوزادان گرسنگی او است.
نیاز به خواب عمیقتغییر در نظم ساعت خواب همیشگیهر گونه تغییری که در ساعات خواب نوزاد ایجاد شود، خواب او را بر هم می زند.
خستگی یا هیجان زیادنوزادان نیز مانند بزرگسالان هنگامی که خسته هستند به سختی به خواب می‌روند.
بیماری (کولیک، دندان درد و غیره)برخی از بیماری‌هایی که سبب درد شکم، گاز و غیره می‌شود باعث بی خوابی نوزاد می‌گردد.
می‌خواهد نزدیک به شما باشد.هنگامی که کودک در سنین شش ماهگی قرار می‌گیرد دوست دارد در کنار والدین خود باشد. این مشکل او تا سن پنج سالگی ادامه می‌یابد.
محیط برای نوزاد، ناخوشایند و ناراحت کننده است.تغییر دادن محیط خواب نوزاد، باعث بی خوابی او شده و خواب او را بر هم می زند.
نخوابیدن در طول روزخوابی که نوزاد در طول روز دارد، باعث رشد او می‌شود.
یادگیری مهارت‌های جدیدهنگامی که کودک شروع به کشف مهارت‌هایی نظیر سینه خیز رفتن، نشستن و غیره می‌کند خواب او کم می‌شود.
کمبود نور خورشیدهنگامی که نوزاد در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد ریتم شبانه روزی او تنظیم می‌شود و باعث می‌شود که شب به خواب عمیق برود.
گرمازدگیمهمترین اصل بی خوابی نوزادان که هیچ کس به آن توجهی نمی‌کند گرما است. یکی از پزشکان اطفال در این باره نقل می‌کند؛ اکثر والدین نسبت به خنک شدن هوای خانه حساس هستند و هنگامی که نوزاد یک عطسه یا سرفه می‌کند، تصور می‌کنند که نوزاد سرما خورده است. به همین دلیل همیشه جای او را گرم نگه می‌دارند. این باعث می‌شود نوزاد آب بدن خود را از دست بدهد و بی قرار و نا آرام شود.
علائم گرمازدگی نوزاد:
قرمزی پوست نوزادعرق نمودن زیر بغل اومشاهده جوش‌هایی در زیر گردن و پشت بچهاگر بی خوابی نوزاد غیر عادی باشد باید علت آن را جویا شوید، زیرا برخی مواقع بی خواب شدن نوزاد به علت عفونت گوش، عفونت مجاری ادراری و یا غیره است که باعث اثر گذاشتن بر روی سیستم اعصاب نوزاد شده و روند خواب او دچار اختلال می‌گردد. به همین دلیل در چنین مواقعی باید به پزشک مراجعه نمایید و علت بی خوابی نوزاد را جویا شده و آن را درمان کنید.
اما این نکته را در نظر داشته باشید که هنگامی که نوزاد خوابش نمی‌آید او را مجبور به خوابیدن نکنید. محیطی آرام و کم نور برای او انتخاب نمایید تا خواب به سراغ نوزاد بیاید.

روش هایی برای خواباندن نوزادبهتر است با نوزاد ارتباط چشمی طولانی برقرار نکنيد. نوزاد را همیشه سير نگه دارید.تخت کودک را شلوغ نکنيد.نوزاد را به طور مرتب حمام کنيد.فضا را برای نوزاد خوشبو کنيد.اگر نوزاد بیش از اندازه ترش می‌کند، به پزشک مراجعه کنيد.کودک را با دست‌های خود نوازش کنيد.زمان مناسب برای خواب نوزاد انتخاب کنيد.لباس خواب مناسب به نوزاد بپوشانید.دمای محيط را ثابت نگه داريد.برای خواب بهتر نوزاد، اتاق را تاريک کنيد.نوزاد را هر از گاهی ماساژ دهيد.نوزادتان را به خواب نيمروزی دعوت کنيد.از پوشک‌های مخصوص شب، استفاده کنيد.به نوزاد پستانک بدهيد.بهتر است راهکار خوب، را خودتان بيابيد.يک برنامه خواب منظم داشته باشيد.حالت‌های نوزاد را بشناسيد.صدای متناوب ايجاد کنيد.برای نوزاد لالایی بخوانيد.
منبع: ستاره برچسب ها: نوزاد ، بی خوابی ، بی خوابی نوزادان

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۲۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید درباره دلایل ردصلاحیت روحانی

امروز سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری گفت: «مواردی که به صورت مکتوب به روحانی اعلام شده متعدد است و محدود به این چند موردی که گفته شده نیست. چندین موردی هم که توسط او مطرح شده بعضاً به ‌صورت دقیق گفته نشده است.»
روحانی قبلاً طی سه نامه، پاسخ شورای نگهبان را شامل انتسابات کلی و بدون مستندات عنوان کرده و خواستار ارائه مکتوب دلایل ردصلاحیت شده بود که شورای نگهبان مستندات را برخلاف قانون ارسال نکرده است.

 روحانی هفته گذشته در دیدار با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم گفته بود: «من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند. موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و…» پس از سخنان امروز سخنگوی شورای نگهبان، همه موارد همراه با پاسخ به آن‌ها منتشر خواهد شد.

 

منبع: انتخاب

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • پانزدهمین جشنواره گلغلتان نوزادان در امیریه دامغان انجام شد
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • این مراسم به لطافت برگ گل برای نوزادان برگزار می‌شود| از آیین گل غلتان چه می‌دانید؟
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست انداز
  • اطلاعیه جدید درباره دلایل ردصلاحیت روحانی